Зустріч з педагогічним колективом Березинського ліцею

Друк

16 червня 2023 року Тарутинський селищний голова Сава Чернєв та заступник селищного голови Олена Сілоч відвідали Березинський ліцей та провели зустріч з педагогічним колективом закладу.

Головними питаннями обговорення під час зустрічі були: оплата за проходження медогляду вчителями та працівниками шкіл, завершення будівництва укриття в ліцеї та завершення будівництва дошкільного навчального закладу.

Відповідно до законодавства оплату за проходження медогляду вчителями та працівниками закладу освіти здійснює його засновник. Керівництво громади запевнило педагогів, що будуть вишукані можливості виділення коштів з місцевого бюджету для оплати за медичний огляд усіх працівників закладів освіти громади.

В Березинському ліцеї триває будівництво укриття. Селищний голова завірив про його завершення до початку нового навчального року. Таким чином учні Березинського ліцею з 1 вересня 2023 року будуть навчатися у офлайн-режимі.

Одним з пріоритетних завдань місцевої влади є завершення в цьому році будівництва дошкільного навчального закладу в смт.Березине.

У ході зустрічі педагогами ліцею були порушені питання як мешканців селища, основним з яких було - медичне обслуговування.

Зустріч відбулась в доброзичливій обстановці та конструктивному діалозі.

Селищний голова та його заступник звернули увагу та відмітили гарний стан території і будівель школи, які доглянуті і охайні,  на подвір’ї школи багато зелені та квітів.

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.