Пленарне засідання тридцять п’ятої сесії Тарутинської селищної ради

Друк

Сьогодні, 15 червня 2023 року відбулося пленарне засідання чергової сесії Тарутинської селищної ради восьмого скликання під головуванням селищного голови Сави Чернєва.

У ході пленарного засідання були прийняті рішення з усіх розглянутих питань.

Депутати затвердили акти безоплатного приймання-передачі талонів на паливо, принтерів, комплектів військової форми; прийняли: міжнародну технічну допомогу для центральної лікарні та на баланс селищної ради гуманітарну допомогу від Болградської РВА, благодійних фондів «Карітас», «Шляхетна справа».

Надана згода на списання основних засобів з балансу КНП «Тарутинська центральна лікарня», у зв’язку з їх фізичним зносом та непридатністю до подальшого використання.

Затверджений  договір про працевлаштування лікаря-невропатолога.

Затверджені звіти щодо  виконання Програми  соціально-економічного та культурного розвитку Тарутинської селищної територіальної громади за І квартал 2023 року та Програми з локалізації та ліквідації амброзії полинолистої на території громади протягом 2023-2028 років.

Враховуючи звернення мешканців с. Малоярославець Перший Ярівського старостинського округу щодо перейменування вулиці та на підставі відповідного рішення виконавчого комітету від 25.05.2023 №776 депутати прийняли рішення про перейменування вулиці Конторська у с. Малоярославець Перший на вулицю Халікова Опанаса.

З метою раціонального і ефективного використання наявних ресурсів у галузі освіти, враховуючи тенденції щодо зменшення кількості учнів в населених пунктах громади реорганізована Лужанська початкова школа шляхом приєднання до Рівненського ліцею.

Також прийняті рішення, що стосуються роботи Центру надання адміністративних послуг Тарутинської селищної ради.

У зв’язку з кадровими змінами в Тарутинській селищній раді були внесені зміни до деяких рішень, прийнятих на попередніх сесіях.

Прийнято ряд рішень стосовно рухомого та нерухомого майна та з земель питань, розгляд яких дозволений чинним законодавством.

Окрім того внесені зміни до Програми фінансової підтримки КНП «Тарутинський центр первинної медико-санітарної допомоги», селищної цільової програми «Здоров’я», рішення Тарутинської селищної ради від 23 грудня 2022 року № 2419-VIII «Про місцевий  бюджет Тарутинської селищної ради  на 2023 рік».

Пленарне засідання сесії пройшло в конструктивній діловій обстановці.

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.