Відбулася апаратна нарада селищної ради

Друк

Сьогодні, 12 червня 2023 року під головуванням Тарутинського селищного голови Сави Чернєва відбулася апаратна нарада з начальниками управління та відділів, керівниками комунальних некомерційних підприємств за участю заступника селищного голови Олени Сілоч, секретаря селищної ради Анетти Куракової та секретаря виконкому селищної ради Олени Абрамової.

У ході наради керівники структурних підрозділів поінформували про проведену роботу за минулий період та заходи на поточний тиждень.

12 червня після поточного ремонту відкрито дитяче відділення Тарутинської центральної лікарні. Від благодійної організації «Брокери без кордонів» лікарня отримала 13 бойлерів. На контролі керівництва закладу перебуває стан захворюваності на кишкові інфекції. Протягом останнього тижня до лікарні поступило 55 хворих, виписано – 49.

За період з 29 травня по 9 червня медичними працівниками КНП «Тарутинський ЦПМСД» було прийнято 2612 мешканців ОТГ, у т.ч. 20 мешканців громади були оглянуті сімейними лікарями на виїздах. В денних стаціонарах проліковано 97 хворих. Охоплено щепленням від COVID-19 105 осіб. 9 червня лікарі Одеської обласної лікарні (гінеколог та невропатолог) провели прийом в с.Красне.

Перед початком жнив 2023 року 14 червня відбудеться семінар-нарада з керівниками сільськогосподарських підприємств та фермерських господарств.

З метою оцінки стану захисних споруд цивільного захисту на території Тарутинської громади на минулому тижні працівниками поліції та ДСНС проведено обстеження укритів в більшості закладів  освіти та смт.Тарутине.

Майже у всіх закладах освіти Тарутинської громади пролунали останні шкільні дзвоники. 15 червня відбудеться свято останнього дзвоника в Тарутинському ліцеї та Малоярославецькій Першій гімназії.

Команда учнів громади взяла участь у обласній Спартакіаді школярів та посіла ІІІ місце у 2-й підгрупі.

В закладах культури йде підготовка до конкурсу Тарутинщина має таланти, який цього року буде проводитися під гаслом «Україна - незламна та непереможна».

Активно проходить в громаді акція «Подаруй дітям українську книгу», посилки з книжками надійшли з багатьох міст України: Києва, Львова, Луцька, Тернополя, Кривого Рогу, Білої Церкви, Василькова, Гайсина.

Під час апаратної наради були обговорені інші питання: житлово-комунальної сфери, економіки, соціального захисту, поповнення та виконання бюджету.               

Селищний голова надав ряд рекомендацій та доручень керівникам структурних підрозділів у межах їх компетенцій.

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.