Останній дзвоник у Підгірненському ліцеї

Друк

Сьогодні у багатьох школах Тарутинської громади пролунав останній дзвоник, у тому числі і в Підгірненському ліцеї.

У заході взяли участь Тарутинський селищний голова Сава Чернєв та староста Підгірненського старостинського округу Зінаїда Тасмасис.

В святковій обстановці з Гімну України та урочистого виходу випускників закладу розпочався останній дзвоник.  

Хвилиною мовчання усі присутні на святі вшанували пам'ять загиблих у війні з російським агресором.

Відкриваючи свято, директор Підгірненського ліцею Тетяна Торлак, підкреслила, що 2022- 2023 навчальний рік був для всіх непростий, але не зважаючи на труднощі він пройшов добре: учні школи брали активну участь у різноманітних конкурсах, предметних олімпіадах, спортивних змаганнях та стали їх переможцями і призерами.

Учнів, вчителів та батьків з останнім дзвоником привітали Тарутинський селищний голова та староста села. Сава Чернєв побажав дітям міцного здоров’я, цікавих канікул, здійснення мрій та скорішої перемоги Україні, а випускникам – віри в себе, свої сили, надії на краще майбутнє та любові до рідного краю і країни.

На честь свята селищний голова вручив подарунок школі - сертифікат на 10 000грн. Також він привітав команду з футболу Підгірненського ліцею, яка вже другий рік поспіль стає переможцем "Кубку громади", та вручив головний приз цього турніру – великий спортивний кубок.

В теплій, дружній атмосфері випускники школи прощалися зі школою. Багато добрих та щирих побажань пролунали на адресу випускників школи від класного керівника, першої вчительки, директора школи, першокласників.

За підсумками навчального року директор школи подякувала усім за плідну працю та оголосила Подяки вчителям і техперсоналу школи, вручила похвальні листи відмінникам навчання, переможцям конкурсів, олімпіад, змагань та рою «Дух козацтва».

На завершення свята для випускників пролунав останній дзвінок. А ще їм було надано право посадити дерево та заложити капсулу у парку випускників Підгірненської школи.

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.