Зустріч селищного голови з представниками Громадської спілки “Український фонд енергоефективності та енергозбереження”

Друк

2 червня 2023 року в Тарутинській селищній раді відбулася зустріч селищного голови Сави Чернєва з представниками Громадської спілки "Український фонд енергоефективності та енергозбереження" за участю заступника селищного голови Олени Сілоч та начальника відділу освіти, молоді та спорту селищної ради Оксани Кушнір.

ГС "Український фонд енергоефективності та енергозбереження"  сприяє реалізації Програми «Енергоефективність громадських будівель в Україні», яка спрямована на реалізацію проектів термомодернізації шкіл, дитячих садків, лікарень, інших навчальних та медичних закладів. Участь в цій Програмі  дає можливість модернізувати громадські будівлі та покращити їх енергоефективність та енергонезалежність.

Реалізується Програма в рамках позики Європейського банку інвестицій (ЄІБ) Україні.

Учасники зустрічі обговорили заходи термомодернізації та умови участі у програмі. Громадська спілка має можливість допомогти громаді з документацією для участі у відборі та подальшою реалізацією і супроводом впровадження проекту.

Під час зустрічі селищний голова Сава Чернєв зазначив, що для Тарутинської громади участь у Програмі «Енергоефективність громадських будівель в Україні» є дуже актуальною, вона дозволить покращити умови перебування дітей у закладах, зменшити витрати з місцевого бюджету на опалення та оновити зовнішній фасад громадських будівель.

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.