В селищі Тарутине проводяться весняні роботи з благоустрою територій

Друк

В нашій громаді постійно проводяться роботи з благоустрою територій.

Ще наприкінці зими в парковій зоні селища Тарутине були внесені добрива для покращення стану трав’яного покриву та проведено планування парків для висадження дерев.

Цієї весни в Тарутине планується висадити понад 300 дерев. Вже сьогодні в центральному парку селища робітниками з благоустрою селищної ради було висаджено 60 дерев. На наступному тижні ці роботи будуть продовжені не тільки в центральному парку, а й у парковій зоні по вулиці Центральній.

Крім того по більшості вулиць Тарутине вивезені гілки дерев та чагарників. За два дні комунальною службою та робітниками з благоустрою вивезені 17 причепів гілок.   

Теплі та сухі дні дозволяють активно працювати надворі, наводити лад і прибирати наш спільний дім — нашу громаду. Тож закликаємо мешканців населених пунктів, працівників установ і організацій, підприємців громади долучитися до весняних робіт з прибирання, санітарної очистки й озеленення своїх прибудинкових територій, дворів, прилеглих територій.

Водночас наголошуємо дбати про довкілля, не викидати сміття у недозволених місцях, не спалювати його, сприяти усуненню стихійних сміттєзвалищ і дотримуватися правил благоустрою.

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.