Про нагальні питання Тарутинської громади

Друк

30 березня 2023 року відбулося чергове засідання виконавчого комітету Тарутинської селищної ради.

Члени виконавчого комітету розглянули нагальні питання життєдіяльності Тарутинської громади.

Була  заслухана інформація начальника відділу освіти, молоді та спорту Тарутинської селищної ради КУШНІР Оксани про результати проведення II (другого) та III (третього) етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін у 2022/2023 навчальному році.

          В.о.начальника відділу земельних ресурсів КАРАМАВРОВА Алла проінформувала про підготовку та проведення земельних торгів для продажу земельних ділянок та набуття прав користування ними (оренди, суперфіції, емфітевзісу).

       Начальник служби у справах дітей селищної ради Людмила ТАНУРКОВА поінформувала з питань щодо захисту прав та інтересів дітей.

        Значна частина питань виконавчого комітету селищної ради була спрямована на внесення змін до відповідних рішень виконкому Тарутинської селищної ради стосовно зміни складу певних комісій у зв’язку з утворившимися обставинами.

       У ході засідання також прийнято рішення про надання матеріальної допомоги 29 жителям Тарутинської громади на лікування та проведення післяопераційної реабілітації, а також особам, що перебувають у складних життєвих обставинах та скрутному матеріальному становищі 9 жителям та одноразову грошову матеріальну допомогу на поховання жителів Тарутинської селищної територіальної громади, які на момент смерті ніде не працювали 5 особам. Також прийнято рішення «Про надання матеріальної допомоги учасникам ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС». Було схвалено проєкт рішення щодо прийняття Програми підтримки військовослужбовців, членів сімей загиблих військовослужбовців, поранених, зниклих безвісті, які брали участь у захисті України від збройної агресії на 2023-2025 роки.

      Секретар виконавчого комітету селищної ради АБРАМОВА Олена проінформувала про продовження терміну дії тарифів на послуги з централізованого водопостачання, водовідведення, поводження з твердими побутовими відходами та вивіз рідких побутових відходів встановлених рішеннями виконавчого комітету Тарутинської селищної ради від 23.12.2021 року та доповіла про розрахунки по відшкодуванню різниці між розміром тарифу на послуги з централізованого водопостачання, водовідведення та вивозу рідких побутових відходів і розміром економічно-обґрунтованих витрат на їх надання населенню комунальними підприємствами з надання послуг у сфері ЖКГ. Також була схвалена Програма «Благоустрій територій населених пунктів Тарутинської селищної територіальної громади» на 2023 рік.

          Також головним спеціалістом відділу містобудування, архітектури, інфраструктури та житлово-комунального господарства Тарутинської селищної ради БАХОВОЮ Діною було запропоновано на розгляд перелік питань щодо присвоєння або зміни адреси об’єктам нерухомого майна та перелік питань щодо надання дозволу на виготовлення технічного паспорту на квартири за відповідними адресами. Також надала на розгляд виконавчого комітету проєкт рішення щодо запровадження трудової повинності та організацію суспільно корисних робіт в умовах воєнного стану на території Тарутинської селищної територіальної громади у 2023 році.

Головний лікар Тарутинської центральної лікарні Тарутинської селищної ради САВИЦЬКИЙ Юрій представив на погодження членів виконкому проєкт рішення «Про затвердження Переліку та тарифів платних медичних послуг, які надає Комунальне некомерційне підприємство «Тарутинська центральна лікарня» Тарутинської селищної ради Одеської області з 01.04.2023 року»», враховуючи це було внесено зміни до відповідного рішення виконавчого комітету від 22 грудня 2022 року №586 «Про затвердження Переліку та тарифів платних медичних послуг, які надає Комунальне некомерційне підприємство «Тарутинська центральна лікарня» Тарутинської селищної ради Одеської області з 01.01.2023 року».

З усіх розглянутих питань прийняті відповідні рішення, з якими можна ознайомитися на сайті Тарутинської селищної ради в розділі «Виконком ради».

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.