Відбулась чергова апаратна нарада

Друк

Під головуванням Тарутинського селищного голови Сави ЧЕРНЄВА 20 березня 2023 року відбулась апаратна нарада з керівниками комунальних некомерційних підприємств та структурних підрозділів селищної ради за участю секретаря селищної ради, секретаря виконкому селищної ради та заступника селищного голови.

У ході апаратної наради підведені підсумки роботи КНП, управлінь та відділів селищної ради за минулий тиждень та окреслені завдання на поточний період.
Усі підприємства, установи та заклади Тарутинської селищної ради працюють у штатному режимі.

За минулий тиждень до відділень Тарутинської центральної лікарні на стаціонарне лікування госпіталізовано 78 хворих, виписано – 54; народилось 5 дітей. На стаціонарному лікуванні знаходився 1 військовослужбовець та 3 внутрішньо переміщені особи. Також отримано гуманітарну допомогу у вигляді харчових продуктів від благодійного фонду «100% життя» та від благодійного фонду GIZ Софія Мельник – Співпраця з Німеччиною операційний стіл для хірургічного відділення.

Медичними працівниками Тарутинського ЦПМСД з 06 по 17 березня прийнято 2789 мешканців: 2026 дорослих та 763 дитини. В денних стаціонарах проліковано 972 особи. Охоплено щепленням від COVID – 19 – 12862 особи. За даний період було здійснено три виїзди сімейними лікарями для надання медичної допомоги населенню громади, прийнято 75 осіб: 51 дорослий і 24 дитини.
На обліку відділу соціального захисту перебувають 1835 ВПО, зняті з обліку 524 ВПО. Здійснювалось надання гуманітарної допомоги ВПО та сім’ям військовослужбовців, які на даний час знаходяться на передовій.

Відділом освіти, молоді та спорту проведена нарада із заступниками директорів шкіл, проводиться збір атестаційних матеріалів вчителів, які атестуватимуться у цьому році. Підготовлена інформація на розглядання виконавчого комітету селищної ради щодо проведення другого етапу олімпіад. Проведена нарада з відповідальними особами за проведення гри «Сокіл» («Джура») на рівні селищної ради. Здійснена спільна нарада з представником ювенальної превенції щодо молодіжних субкультур. В рамках спартакіади школярів «Козацький гарт» команда Серпневського ліцею посіла перше місце, тому у кінці березня їдуть до с Кубей на обласний етап.

В закладах культури Тарутинської громади відбулись заходи, до Дня українського добровольця та до Дня мобілізованого працівника. Проводиться встановлення флагштоків полеглим Героям нашої громади.

Відділ економіки, інвестицій та сільського господарства селищної ради 10 березня прийняв участь у онлайн-нараді з питань забезпечення продовольчої безпеки в умовах воєнного стану, на якій розглядались актуальні питання цього часу.

За останній період стан озимих культур у сільськогосподарських підприємствах громади знаходиться у задовільному стані. Внесено мінеральних добрив під озимі культури (пшениця, ячмінь, горох) на 81%, озимого ріпаку - 100%.

Сектором з питань цивільного захисту, оборонної роботи, взаємодії з правоохоронними органами та охорони праці проведено інвентаризацію захисних споруд громади, завершена перевірка дамб ставків селищної ради, в ході якої були виявлені певні недоліки.

Відділом містобудування, архітектури, інфраструктури та житлово-комунального господарства опрацьовано 36 заяв громадян на компенсацію за розміщення ВПО.

Відділом земельних ресурсів прийнято близько 20 заяв для розгляду на пленарному засіданні, опрацьовано близько 25 звернень щодо надання витягу із технічної документації з НГО.

У ході апаратної наради селищний голова перевірив виконання попередніх доручень керівниками структурних підрозділів та надав рекомендації та нові доручення з питань, що були порушені на апаратній нараді.

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.