В Тарутинський селищній раді відбувся міні-ярмарок вакансій

Друк

2 березня 2023 року  у приміщенні  Тарутинської селищної ради спільно з Бородінською територіальною громадою Тарутинським відділом Болградської філії Одеського обласного центру зайнятості за сприянням та участю представників Болградського районного територіального центру укомплектування та соціальної підтримки було проведено міні-ярмарок вакансій.

Основна мета заходу - укомплектування стрілецьких батальйонів мобілізаційними ресурсами, проходження служби за контрактом у Збройних Силах України.

Представники територіального центру комплектування та соціальної підтримки презентували переваги служби за контрактом, також наголосили, що служба за контрактом-це офіційне працевлаштування з високою заробітною платою, належними соціальними гарантіями та пільгами, можливість навчання у військових закладах.

По завершені зустрічі військові відповіли на запитання присутніх та надали контактні телефони, за якими можливо проконсультуватись в індивідуальному порядку щодо працевлаштування на контрактну службу.

В.о.начальника  Тарутинського відділу Болградської філії Одеського обласного центру зайнятості Людмила Крамчанінова поінформувала осіб, які не перебували на обліку  щодо можливості проходження професійного навчання за робітничими професіями, отримання ваучера на навчання за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття.

За додатковою інформацією звертайтеся за телефоном (04847)3-14-50, 3-15-00.

Тарутинський відділ Болградської філії

Одеського обласного центру зайнятості

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.