Відбулося чергове засідання виконкому Тарутинської селищної ради

Друк

30 червня 2022 року відбулося чергове засідання виконавчого комітету Тарутинської селищної ради під головуванням селищного голови Сави Чернєва.

Під час засідання виконкому розглянуті поточні питання з життєдіяльності Тарутинської громади. Затверджений план роботи виконавчого комітету Тарутинської селищної ради на ІІ півріччя 2022 року. Прийняті рішення з ряду питань стосовно захисту прав та інтересів дітей: про призначення громадянки опікуном над малолітньою, про надання неповнолітній повної цивільної дієздатності, про взяття на квартирний облік дитини, позбавленої батьківського піклування та інші.

Директор  КНП «Тарутинський центр первинної медико-санітарної допомоги» Меланія Міланова доповіла про стан імунопрофілактики дитячого населення Тарутинської селищної територіальної громади.

Враховуючи пропозиції комісії з розгляду заяв громадян із надання одноразової грошової матеріальної допомоги прийнято рішення про надання допомоги 19 мешканцям Тарутинської громади.

Начальник відділу організації надання адміністративних послуг селищної ради Оксани Куруч поінформувала про роботу Центру надання адміністративних послуг Тарутинської селищної ради за І півріччя 2022 року.

З метою удосконалення забезпечення проведення евакуації населення на території Тарутинської селищної ради, оперативного вирішення питань, пов’язаних із заходами проведення евакуації прийнято відповідне рішення.

Про ведення обліку дітей дошкільного, шкільного віку та учнів у Тарутинській селищній територіальній громаді та про підготовку закладів освіти Тарутинської селищної ради до нового 2022/2023 навчального року доповіла начальник відділу освіти, молоді та спорту Оксана Кушнір.

Крім того були внесені зміни до складу деяких комісій та рад при виконавчому комітеті Тарутинської селищної ради та затверджені розрахунки про відшкодування різниці між розміром тарифу на послуги з централізованого водопостачання, водовідведення та вивозу рідких побутових відходів і розміром економічно-обґрунтованих витрат на їх надання для населення комунальними підприємствами з надання послуг у сфері ЖКГ.

Всього члени виконавчого комітету розглянули 24 питання порядку денного та прийняли відповідні рішення.

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.