Урочистий захід до Дня Конституції України

Друк

           Сьогодні Україна відзначає 26-ту річницю Конституції –  Основного закону держави, який є втіленням ідеалів свободи і справедливості, головним оберегом державності та демократії, гарантом незалежності та соборності України.

          З нагоди Дня Конституції України в Тарутинському Будинку культури відбувся урочистий захід. На заході були присутні: голова Болградської військової районної адміністрації Геннадій Бамбура, голова Болградської районної ради Михайло Садаклієв, Тарутинський селищний голова Сава Чернєв, секретар селищної ради Анетта Куракова, заступники селищного голови Олена Сілоч, Іван Долгорук, працівники закладів та установ селища Тарутине, військовослужбовці, громадськість.

           З вітальними словами до присутніх звернулися Тарутинський селищий голова, голова Болградської РВА та голова Болградської районної ради. Керівники побажали завжди пишатися своєю країною, пам'ятати про свої права та обов’язки, а також миру і добра, міцного здоров’я, стійкості та витримки – усім мешканцям громади і особливо нашим бійцям, які зі зброєю в руках зараз боронять країну, захищають усіх нас та наші родини.

          За сумлінну плідну працю, високий професіоналізм та з нагоди Дня Конституції України  оголошена Подяка Тарутинської селищної ради з врученням квітів працівникам установ та організацій, старостам, підприємцям, волонтерам Тарутинської громади.

          За високі досягнення у навчанні, здобуття повної загальної середньої освіти з відзнакою - золотою медаллю та з нагоди Дня Конституції України оголошені Подяки випускницям Тарутинського навчально-виховного комплексу Адріані Пєлін, Тетяні Пєтковій, Валерії Тихоновій, Валентині Хомяковій та випускниці Серпневського навчально-виховного комплексу Анні Топале.

          Крім того, Геннадій Бамбура та Михайло Садаклієв вручили Почесні грамоти районної військової адміністрації та районної ради кращим медичним працівникам та державним службовцям Тарутинської громади, які нещодавно відмічали свої професійні свята.

          Зі святом усіх нас, з Днем Конституції України! Нехай у день національного свята в кожного з нас міцніє почуття гордості за свою країну, за її Основний Закон, що гарантує втілення мрій і сподівань на краще й благополучне життя у власній державі. Миру усім нам, розквіту та скорішої перемоги над ворогом!

        

 

 

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.