Відбулася апаратна нарада Тарутинської селищної ради

Друк

      Під головуванням Тарутинського селищного голови Сави Чернєва відбулася апаратна нарада селищної ради, в якій взяли участь заступники селищного голови, керівники некомерційних комунальних підприємств та структурних підрозділів селищної ради.

      Учасники наради звітували про проведену роботу за минулий тиждень та поінформували присутніх щодо запланованих заходів на наступний період.

       КНЗ «Тарутинська ЦРЛ» та «Тарутинський центр первинної медико-санітарної допомоги» надається первинна допомога населенню громади та внутрішньо переміщеним особам, проводяться прийом, діагностика та лікування хворих.

       В закладами освіти громади триває підготовка документів щодо зміни типу й найменування навчальних закладів.

       За минулий тиждень у відділі соціального захисту населення взято на облік 24 внутрішньо переміщені особи, знято з обліку – 20 ВПО. Станом на 27 червня на обліку перебуває 1961 переселенець.

        В закладах культури громади проводяться заходи щодо відзначення Дня Конституції України. Працівники національно-просвітницького центру випікають патріотичні пряники, які будуть роздані військовослужбовцям, ДСНС, поліції.

        Крім того були порушені питання щодо поповнення місцевого бюджету, виплати компенсації ВПО за комунальні послуги та інші питання щодо забезпечення життєдіяльності громади.

         У ході апаратної наради селищним головою були надані доручення та рекомендації керівникам структурних підрозділів селищної ради.

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.