Медичних працівників Тарутинської громади привітали з професійним святом

Друк

Серед великої кількості професій, які покликані служити людям, мабуть, однією з найважливіших була, є і залишається професія медика.

Напередодні Дня медичного працівника, який традиційно відзначається в Україні в третю неділю червня, в Тарутинському селищному Будинку культури відбувся урочистий захід для працівників охорони здоров’я.

«Професія медика дуже важлива та необхідна для суспільства, адже на ваших плечах лежить турбота та відповідальність за найвищу цінність на землі – людське життя», - зазначив у своєму привітанні Тарутинський селищний голова Сава Чернєв. Від жителів громади селищний голова сердечно подякував медичним працівникам за самовіддану працю, за врятовані життя та здоров’я, за чуйність і увагу та побажав їм миру, благополуччя, оптимізму, сімейного затишку.

За багаторічну сумлінну працю, значний особистий внесок у розвиток охорони здоров’я, відданість справі, організацію і надання висококваліфікованої медичної допомоги населенню Тарутинської громади кращим працівникам закладів охорони здоров’я громади були вручені Подяки Тарутинської селищної ради та Грамоти центральної лікарні і центру первинної медико-санітарної допомоги.

Медичних працівників комунальних некомерційних підприємств також привітали їх керівники Меланія Міланова та Юрій Савицький.

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.