ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ РАЙОНУ!

Друк

 

 
ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ РАЙОНУ!

Згідно розпоряджень військового коменданта військової комендатури Болградського району - начальника Болградського РТЦК та СП підполковника Олександра ДЕМ’ЯНОВА, на території Болградського району ЗАБОРОНЯЄЬТЬСЯ:

1. Використання електронного комунікаційного обладнання, телевізійну, відео- і аудіоапаратуру, камер зовнішнього відео спостереження, відеореєстраторів, безпілотних летальних апаратів (квадрокопретри), тощо, для фіксації:
-доріг загального користування;
-об’єктів загального призначення;
-об’єктів інфраструктури, блокпостів, укріплень, пунктів пропуску тощо;
-розташування, зосередження чи переміщення військових частин (підрозділів) сил оборони;
-геолокаційної візуальної прив’язки до місць виконання завдань військовими частинами (підрозділами) сил територіальної оборони;
-територіальної прив’язки бомбосховищ (місця укриття цивільного населення).

2. Проведення польотів над Болградським районом.

Запуск безпілотних летальних апаратів (БПЛА) проводити виключно з погодження Служби безпеки України та повідомленням особисто військового коменданта військової комендатури Болградського району.
Всі не дозволені польоти БПЛА будуть вважатись шпигунством та диверсійною роботою на користь ворога, які будуть подавлені радіоелектронними пристроями або знищені за допомогою наявних засобів вогневого ураження.

3. Носіння військової форми одягу, особами, які не мають на це права, а також без знаків розрізнення військовослужбовців Збройних Сил України або інших військових формувань, утворених відповідно до законів України.

За порушення вказаних вимог зловмисників буде притягнено до відповідальності за ст. 186-8 Кодексу України про адміністративні правопорушення (накладення штрафу від ста п’ятдесяти до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян із конфіскацією відповідної форми одягу, повторно протягом року – накладення штрафу від двохсот до чотирьохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від тридцяти до сорока годин,із конфіскацією відповідної форми одягу).

БОЛГРАДСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ ЗАКЛИКАЄ МЕШКАНЦІВ РАЙОНУ ДОТРИМУВАТЬСЯ ЗАЗНАЧЕНИХ ЗАБОРОН!

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.