Привітання селищного голови Сави ЧЕРНЄВА з професійним святом працівників Другого відділу Болградського РТЦК та СП (військкомат)

Друк

Шановні працівники Другого відділу Болградського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, ветерани колишніх військових комісаріатів!

Оборона багатьох держав залежить від армії, від її мобілізаційної готовності, військового, фінансового, матеріально-технічного забезпечення, а особливо – від комплектування солдатського і офіцерського складу. Сьогодні, в нелегкі для нашої країни часи, саме на вас покладена дуже непроста та відповідальна місія – відбір людей, чий святий обов’язок оберігати спокій та мирне небо над головою, захищати недоторканність та територіальну цілісність рідної держави.

Вітаю представників колишнього місцевого осередку військового комісаріату – нині Другого відділу Болградського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки з професійним святом, яке відзначалося в Україні 8 квітня. І хоч після реформування й переформування військових комісаріатів це свято стає забутим, однак забувати про роль і значення людей цієї сфери не можна за будь-яких суспільно-політичних змін і обставин, особливо зараз, під час збройної агресії РФ проти України.

Бажаю Вам міцного здоров’я, невичерпних сил і енергії, незламної волі, стійкості характеру, моральної та фізичної витримки при виконанні своїх службових обов’язків, надійного сімейного тилу та всіх життєвих гараздів.

З повагою,

Тарутинський селищний голова

Сава ЧЕРНЄВ

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.