ЕПІДЕМІЧНА  СИТУАЦІЯ  В  ТАРУТИНСЬКІЙ  ГРОМАДІ

Друк

Станом на 29.11.2021 року у ковідному відділенні Тарутинської центральної лікарні знаходиться 31 хворий, на штучній вентиляції легенів перебувають 2 хворих. Протягом минулого тижня до ковідного відділення поступив 21 хворий, виписано 24, померло 3.

60 хворих на COVID-19 перебувають на амбулаторному лікуванні, у тому числі 4 дітей. За минулий тиждень одужали 79 хворих на коронавірус, що знаходились на амбулаторному лікуванні.

Медичними працівниками КНП «Тарутинський центр первинної медико-санітарної допомоги» вакциновано 7139 мешканців Тарутинської та Бородінської громад, з них: першу дозу вакцинації отримали 4001 чол., другу – 3138 чол.

Вакцинованих мешканців Тарутинської громади – 5185, з них: першу дозу вакцинації отримали 2624 чол., другу – 2561 чол.

Керівництво Тарутинської селищної ради закликає жителів Тарутинської громади вакцинуватися, вакцинація – це єдиний дієвий засіб захистити себе та своїх рідних, близьких і оточуючих від тяжкого перебігу коронавірусної хвороби. Для уникнення подальшого поширення інфекції дотримуйтесь соціальної дистанції, масочного режиму, правил особистої гігієни та карантинних обмежень.

 

Bookmark the Постійне посилання.

Залишити відповідь