Апаратна нарада селищної ради

Друк

           22 листопада 2021 року в Тарутинській селищній раді проведена чергова апаратна нарада під головуванням очільника громади Сави Чернєва. В ході наради керівництво селищної ради і керівники комунальних некомерційних підприємств, структурних підрозділів селищної ради обговорили стан справ у різних сферах діяльності та визначили завдання на поточний тиждень.      

        Насамперед, зосереджено увагу на роботі закладів охорони здоров’я.           У ковідному відділенні Тарутинської центральної лікарні перебувають 37 хворих, з них - на апараті штучної вентиляції легень – 4 хворих. Протягом тижня до ковідного відділення поступило 23 чол., виписано – 21. Відібрано та відправлено до Одеської лабораторії 20 зразків ПЛР, отримані результати, 18 з них – позитивні. За тиждень використано 90 кисневих балонів. Наразі у лікарні в наявності 110 повних балонів.                                                     

        102 хворих на COVID-19 перебувають на амбулаторному лікуванні. За минулий тиждень одужали 73 чол. Відібрано 52 ПРЛ тести, всі вони позитивні. Дещо покращились темпи вакцинації: за останній тиждень вакцинованих 834, з них: першу вакцину отримали – 280 чол., другу – 554. Але загальна кількість вакцинованих в громаді дуже мала.

         В Тарутинській громаді на даний час 5 навчально-виховних комплексів працюють очно: Ярівський, Малоярославецький Другий, Калачівський, Лужанський, Серпневський та Слобідська гімназія. Ще 2 НВК: Вільненський та  Підгірненський приступають до очного навчання з 23 листопада. В дистанційному режимі відділом освіти, молоді та спорту проводяться олімпіади та конкурси серед учнів шкіл.

        Заклади відділу культури та туризму селищної ради проводять підготовку до Дня Святого Миколая та Новорічних свят.

         За інформацією начальника відділу економіки, інвестицій та сільського господарства селищної ради О.Кули підписано Меморандуми з керівниками сільськогосподарських підприємств на більш ніж 3 000 тон зерна для створення резервного фонду зерна в громаді.

         Станом на 22 листопада бюджет селищної ради виконаний на 95%. Спеціалістами фінансового  управління проводиться робота з неплатниками податків щодо їх сплати. Триває підготовка до складання проекту бюджету на 2022 рік.

          У ході апаратної наради були обговорені інші важливі питання стосовно: необхідності покращення інформаційно-роз’яснювальної роботи серед населення щодо важливості вакцинації; щодо відновлення роботи ліфту в поліклінічному відділенні центральної лікарні; забезпечення закладів освіти вугіллям; організації харчування дітей в закладах освіти у 2022 році та інші важливі питання.

        За результатами наради селищним головою та заступниками селищного голови було надано ряд рекомендацій та доручень керівникам структурних підрозділів, звернуто увагу на їх повноваження.

Bookmark the Постійне посилання.

Залишити відповідь