До Тарутинської громади передано пункт габаритно-вагового контролю

Друк

       На підставі договору про спільну діяльність з Болградською райдержадміністрацією сьогодні, 8 листопада 2021 року  Тарутинській селищній раді був переданий для використання габаритно - ваговий комплекс. У передачі транспорту з обладнанням взяли участь: голова Болградської райдержадміністрації Геннадій Бамбура, перший заступник голови Болградської райдержадміністрації Іван Кюссе та заступник Тарутинського селищного голови з питань діяльності виконавчих органів у сфері житлово-комунального господарства, благоустрою та гуманітарних питань Валерій Дундер. Пункт габаритно-вагового контролю виділений Тарутинській селищній раді за сприянням голови Одеської обласної державної адміністрації Сергія Гриневецького та голови Болградської районної державної адміністрації Геннадія Бамбури.

       Пересувний пункт габаритно - вагового контролю дозволяє проводити якісний ваговий контроль та виявляти водіїв-порушників з перевантаження машин.     

      В рамках програми Президента України «Велике будівництво» у 2021 році в Тарутинській громаді проводиться ремонт доріг державного значення. Встановлення такого вагового комплексу збереже стан доріг від передчасного руйнування та забезпечить безпеку учасників дорожнього руху.

Bookmark the Постійне посилання.

Залишити відповідь