Забезпечення  технічними та іншими засобами реабілітації осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю та інших окремих категорій населення.

Друк

Відділ соціального захисту населення Тарутинської селищної ради  повідомляє,  що   згідно з  Порядком   забезпечення  технічними та іншими засобами реабілітації осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю та інших окремих категорій населення  і виплати грошової  компенсації  вартості за самостійно придбані технічні та інші засоби реабілітації, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 5 квітня 2012 року № 321(зі змінами) та Положення про централізований банк даних з проблем інвалідності, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16 лютого 2011 року № 121 (зі змінами), Міністерством соціальної політики України  з  01.06.2021 року розроблено новий механізм подачі документів для забезпечення осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю та інших категорій населення, технічними та іншими засобами реабілітації та подачі документів для проходження реабілітації через електронний кабінет особи з інвалідністю за посиленням https://ek-cbi.msp.gov.ua/.

Особа з інвалідністю може зареєструватися в електронному кабінеті особи з інвалідністю:

  • За допомогою кваліфікованого електронного-цифрового підпису (КЕП)
  • За допомогою коду авторизації отриманого в органі соціального захисту населення.  

Також звертаємо увагу, громадяни, які не мають можливість зареєструватись в електронному кабінеті, можуть подати документи до відділу соціального захисту населення Тарутинської селищної ради.

Перелік необхідних документів для забезпечення протезно-ортопедичними виробами :

  1. Заява для забезпечення засобом реабілітації;
  2. Паспорт громадянина України;
  3. Висновок медико-соціальної експертної комісії (МСЕК)про встановлення інвалідності для осіб з інвалідністю (для дітей з інвалідністю - висновок ЛКК) 
  4. Індивідуальна програма або висновок ЛКК;
  5. Номер облікової картки платника податків;
  6. Оригінал довідки з місця роботи, служби або навчання;
  7. Посвідчення, яке підтверджує право на пільги ;
  8. Довідка про реєстрацію місця проживання (для дітей).

За більш детальною інформацією звертайтесь до відділу соціального захисту населення Тарутинської  селищної ради: смт.Тарутине пров. Шкільний 2;  04847  3-13-87.

Bookmark the Постійне посилання.

Залишити відповідь