Конкурс дитячо-юнацької творчості “Тарутинщина має таланти”

Друк

 

         З метою розкриття таланту, індивідуальності та творчого потенціалу дітей Тарутинської громади 30 червня у Тарутинському селищному Будинку культури відбувся конкурс дитячо-юнацької творчості "Тарутинщина має таланти".

          Показати свої можливості та здібності на сцені мали змогу танцювальні колективи, вокалісти та любителі розмовного жанру  віком від 6 до 17 років з Тарутинського СБК, Березинського БК, Виноградівського БК, Вільненського БК, Калачівського БК, Красненського БК, Підгірненського БК, Рівненського БК, Ярівського БК, Малоярославецького Другого СК та Слобідського СК.

          Визначало переможців журі у складі: О. Сілоч - заступника Тарутинського селищного голови, Н.Шишкової - начальника відділу культури та туризму селищної ради, Ю.Гаваньо - директора Тарутинської дитячої музичної школи, В.Дімової - головного бухгалтера відділу культури та туризму, О.Безродньої - художнього керівника Тарутинського СБК.

          На заході панувала доброзичлива, творча атмосфера та позитивні емоції. Для кожної дитини участь у конкурсі була справжнім випробуванням творчих сил. У заході взяли участь понад 200 дітей, які продемонстрували 42 конкурсні номери. 

          Журі визначило 12 переможців у кожному жанрі за віковими категоріями. Всі учасники конкурсу отримали подарунки. А переможці були нагородженні грамотами та цінними подарунками. Також, дві учасниці конкурсу у вокальному жанрі Куруч Софія з смт. Березине та Узун Марія з с.Виноградівка отримали спецпризи від журі.

         Конкурс «Тарутинщина має таланти» надихнув багатьох учасників на нові звершення. А допомагають молодим талантам у цьому працівники закладів культури, керівники колективів та батьки.

 

Bookmark the Постійне посилання.

Залишити відповідь