Засідання Координаційної ради із забезпечення надходжень до бюджету селищної ради

Друк

  

         Один із основних напрямків роботи Тарутинської селищної ради - поповнення бюджету, від якого залежить  фінансове становище громади, що є визначальним з погляду можливостей для ефективного функціонування та перспектив розвитку громади.

          1 липня 2021 року відбулось чергове засідання Координаційної ради із забезпечення надходжень до  бюджету Тарутинської селищної ради під головуванням заступника селищного голови з питань економіки та бюджету О.Сілоч. На засідання Координаційної ради були запрошені: староста Березинського старостинського округу С.Сіваєв, староста Підгірненського старостинського округу З.Тасмасис,  староста Калачівського старостинського округу В.Олей, керівники сільгосппідприємств, фермерських господарств та фізичні особи – орендарі, які обробляють землі на території цих старостинських округів.

         На засіданні Координаційної ради розглянуто питання про стан сплати  орендної плати за земельні ділянки по договорах оренди станом на 01.02.2021 року по Березинському, Підгірненському та Калачівському старостинських округах. 

         Після обговорення питання порядку денного було прийнято відповідне рішення.                                                     

 

Bookmark the Постійне посилання.

Залишити відповідь