В цьому році прийомні сімї Тарутинської громади отримали несподіваний подарунок від ГО “Ця дитина поруч!”

Друк

Це  гарна можливість взяти участь у літньому таборі на березі моря, який спеціально організовано для зміцнення здоров’я  дітей – сиріт, та дітей позбавлених батьківського піклування та їх прийомних батьків.

Кожен день у таборі був проведений так, щоб діти і батьки змогли відпочити та  навчитися новому.

 З дітьми працювали фахівці із різних куточків країни : Одеси, Києва та Харькова, які проводили різні, майстер класи: ліплення із солоного тіста, робили слайми, лизуни, малювали використовуючи незвичайну техніку, робити геніальні вироби із різних матеріалів, виробляли воскові, парафіно ароматизовані  свічки.

Прийомним батькам також було, чим зайнятися для них Вікторія Андросова підготувала та провела тренінги на теми, які часто хвилюють батьків: 1)Маніпуляція, 2) Покарання, 3)Заохочування; 4)  Підлітковий бунт. Вході, яких батьки дізналися багато нового та цікавого, також з великим задоволенням батьки прийняли участь у арт-терапії через малювання, аплікацію, під час чого батьки розслабилися за допомогою художньої творчості та отримали море задоволення. Приємно спостерігати коли в очах дорослих відображається дитинство! Не обійшлось і без розваг, які проводили тренери, прийомні батьки та самі діти!  Кожного дня проводились сімейні вечора на, яких діти та батьки розважалися разом, це було дуже цікаво! Всі залишились щасливі, з новими враженнями та натхненням!

 

Bookmark the Постійне посилання.

Залишити відповідь