ТАРУТИНСЬКИЙ СЕЛИЩНИЙ ГОЛОВА ПРОВІВ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ

Друк

30 травня 2024 року Тарутинський селищний голова Сава Чернєв провів чергове засідання виконавчого комітету Тарутинської селищної ради.

Хвилиною мовчання усі присутні вшанували пам'ять військовослужбовців та мирних громадян, які загинули  внаслідок збройної агресії російської федерації.

Перед розглядом питань порядку денного Тарутинський селищний голова вручив грошові сертифікати учасникам команд Тарутинської громади, які стали переможницями районного та обласного етапів проєкту «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги».

У ході засідання виконкому були розглянуті 29 питань порядку денного.

Виконавчий комітет заслухав звіт директора КНП «Тарутинський ЦПМСД» Меланії Міланової щодо виконаної роботи за І квартал 2024 року та інформацію директора СЦЦС Марію Кащи про підсумки роботи Тарутинського селищного центру соціальних служб за 2023 рік та І квартал 2024 року.

Прийнято рішення про надання матеріальної допомоги мешканцям громади.

Розглянуті питання щодо захисту прав та інтересів дітей.

Рішеннями виконкому затверджено низку питань, підготовлених відділом містобудування, архітектури, інфраструктури та житлово-комунального господарства селищної ради, які стосувалися присвоєнню або зміни адреси об’єкту нерухомого майна, надання дозволу на проведення благоустрою земельної ділянки прилеглої до житлового будинку, видалення аварійних дерев. Також цим відділом був запропонований для схвалення членами виконкому проєкт Програми забезпечення безпеки та стійкості критичної інфраструктури на території Тарутинської селищної територіальної громади на 2024-2026 роки.

Виконком затвердив розрахунки по відшкодуванню різниці між розміром тарифу на послуги з централізованого водопостачання, водовідведення та вивозу рідких побутових відходів і розміром економічно-обґрунтованих витрат на їх надання населенню комунальними підприємствами селищної ради з надання послуг в сфері ЖКГ.

Крім того на розгляд виконкому було винесено  питання про запровадження трудової повинності та організацію суспільно корисних робіт в умовах воєнного стану на території Тарутинської селищної територіальної громади у 2024 році.

З усіх питань порядку денного прийняті рішення, які відповідно до регламенту будуть оприлюднені на офіційному веб-сайті громади у розділі «Виконком».

 

 

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.