АКТУАЛІЗУВАТИ ОБЛІКОВІ ДАНІ ВІЙСЬКОВОЗОБОВ’ЯЗАНИХ МОЖНА ЧЕРЕЗ ЦЕНТР НАДАННЯ АДМІНІСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ ТАРУТИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ТА ЙОГО ВІДДАЛЕННІ РОБОЧІ МІСЦЯ АДМІНІСТРАТОРІВ В СТАРОСТИНСЬКИХ ОКРУГІВ

Друк

З 18 травня 2024 року  набув чинності Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо окремих питань проходження військової служби, мобілізації та військового обліку», згідно з яким  військовозобов’язані громадяни віком від 18 до 60 років протягом 60 днів повинні оновити свої облікові дані.

Оновити дані можна звернувшись особисто до:

  • Територіального центру комплектування та соціальної підтримки;
  • Центру надання адміністративних послу ;
  • Самостійно за допомогою мобільного застосунку Резерв+.

Що необхідно мати з собою для актуалізації даних у  ЦНАП :

  • паспорт громадянина України;
  • реєстраційний номер облікової картки платника податків;
  • актуальний номер телефону;
  • адреса електронної пошти (за наявності).

Після внесення даних адміністратором, заявник перевіряє інформацію та підписує заяву. Після підписання заяви та успішної верифікації  заявник отримує Витяг з Єдиного державного реєстру призовників, військовозобов’язаних та резервістів про результат актуалізації даних.

     Для зручності актуалізувати дані можна у Центрі надання адміністративних послуг Тарутинської селищної ради та у його віддалених робочих місцях адміністраторів (в кожному старостинському окрузі територіальної громади).

  Адреси віддалених робочих місць адміністратора ЦНАП :https://www.tarutyne-sr.gov.ua/pidporyadkovani-structury/strukturny-pidrozdily/cnap/.

  Щодо вирішення інших питань військового обліку  необхідно звертатися до Територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Якщо у Вас виникли питання - ми радо відповімо.

 E-mail: tarutino_tsnap@ukr.net

Телефон: (098)840-98-41

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.