ВІДКРИТТЯ МІСЦЕВОЇ ПОЖЕЖНОЇ КОМАНДИ «ЯРОВЕ»

Друк

Вирішення питання створення нової пожежної команди в Тарутинській громаді задля безпеки її мешканців стало одним з пріоритетів у діяльності керівництва селищної ради ще з осені 2022 року.

Для цього була проведена велика робота: визначено місце розташування пожежної команди, орендували пожежний автомобіль, проведений ремонт приміщень, підготовлені та підписані відповідні дозвільні документи, набраний штат працівників.

Сьогодні, 25 січня 2024 року в с.Ярове відбулось урочисте відкриття місцевої пожежної команди (МПК «Ярове») за участю: начальника ГУ  ДСНС України в Одеській області Платонова Дениса Валерійовича, начальника Болградського  РУ  ДСНС України в Одеській області Міхальчан Бориса Миколайовича, голови Болградської районної військової адміністрації Шарафаненко Михайла Володимировича, Тарутинського селищного голови Чернєва Сави Степановича, керівника ТОВ «Ярівський» Чиканчи Дмитра Дмитровича, старости Ярівського старостинського округу Кічука Петра Федоровича, працівників МПК «Ярове», мешканців села, учнів Ярівського ліцею.

Відкриття ще однієї пожежної команди – важлива подія у життєдіяльності Тарутинської громади. Вона створена для своєчасної і швидкої ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій та небезпечних подій, забезпечення пожежної безпеки не тільки в селі Ярове, а й в селах південної частини нашої громади. Тепер жителі Ярового, Малоярославця Першого, Виноградівки, Рівного, Лужанки та Вільного будуть впевнені, що в разі біди допомога прийде вчасно.

Крім того, створено ще 10 нових робочих місць, а значить – 10 сімей будуть мати постійний дохід.

З вітальними словами до присутніх на заході звернулися Тарутинський селищний голова, голова Болградської РВА та керівник ГУ  ДСНС України в Одеській області, які відзначили важливість створення пожежної команди та подякували усім причетним до забезпечення роботи підрозділу пожежної охорони.

Патріотичну програму урочистого заходу підготували працівники культури Тарутинської селищної ради.

На завершення заходу гості оглянули приміщення пожежної команди. Для успішного виконання своїх обов’язків вона забезпечена належним захисним одягом та спорядженням, їй створено усі необхідні умови для несення служби.

Бажаємо новому колективу здоров’я, мирного неба, успіхів у роботі та витривалості.

Дякуємо Збройним Силам України, що маємо можливість жити, працювати та розвивати нашу громаду!

   

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.