ПІДСУМКИ РОБОТИ ТАРУТИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ У 2023 РОЦІ: РОЗВИТОК ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ ТА СПОРТУ В ГРОМАДІ

Друк

На території громади активно функціонують 2 локації соціального проєкту "Активні парки - локації здорової України": в смт Тарутине та в с. Петрівськ. Олександр ПОПОВ, тренер Тарутинської ДЮСШ, координатор проєкту в смт Тарутине, отримав подяку від Міністерства молоді та спорту України за вагомий особистий внесок, популяризацію та залучення населення до проєкту.

Протягом 2022/2023 навчального року учні-спортсмени, учасники команд, та їх тренери представляли нашу громаду в обласній Спартакіаді учнів закладів загальної середньої освіти. Програма Спартакіади складалася з 12 видів спортивних змагань. Підсумки підведені за 10 видами Програми. Серед команд ІІ групи 23-ох територіальних громад, за підсумками Спартакіади за 2022/2023 навчальний рік, команда загальноосвітніх закладів Тарутинської громади посіла ІІІ призове місце в області, за що відділ освіти, молоді та спорту отримав диплом. 11 вчителів фізичного виховання, які підготували команди, за розпорядженням Тарутинського селищного голови, отримали грошову винагороду в розмірі 5000 грн. кожний.
12-ти спортсменам громади було сплачено винагороду в сумі 90 тис. грн.

Для забезпечення проведення та організації участі в спортивних заходах різного рівня з селищного бюджету було виділено 198 тис.грн.

   

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.