ПІДСУМКИ РОБОТИ ТАРУТИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ: СПОРТИВНІ ДОСЯГНЕННЯ 2023 РОКУ

Друк

На території Тарутинської громади функціонує Тарутинська дитячо-юнацька спортивна школа.

Відділення ДЮСШ працюють в 7 населених пунктах: в смт.Тарутине – відділення футболу, вільної боротьби, боксу та волейболу, в смт.Березине - відділення вільної боротьби, в смт.Серпневе – футболу та настільного тенісу, в с.Калачівка – футзалу та настільного тенісу, с.Рівне - волейболу та футболу, в с.Підгірне -  вільної боротьби та футболу, в с.Петрівськ –  відділення футболу.

У 37 навчальних групах спортивної школи займається 516 учнів, працює 14 тренерів.

На утримання Тарутинської ДЮСШ з місцевого бюджету у 2023 році виділено 3,3 млн.грн., з них на спортивно-масові заходи – 555 тис.грн.

У 2023 році Тарутинська ДЮСШ провела та прийняла участь у 47 спортивно-масових заходах. Найбільш вагомий захід, що провела ДЮСШ – Всеукраїнський турнір з вільної боротьби пам’яті П.Г.Арабаджи, в якому взяли участь 120 юних спортсменів.

У 2023 році за спортивні досягнення 3 вихованців спортивної школи отримували стипендію Одеської обласної ради: Шарков Євген, Шарков Даниїл, Олійник Денис та 6 вихованців отримували стипендію Тарутинського селищного голови: Джигова Діана, Талпе Емма, Башли Сергій, Карабецький Олександр, Радулов Єгор, Фільчев Олександр.

Вихованці ДЮСШ протягом 2023 року взяли активну участь у змаганнях різних рівнів: районних, обласних, Всеукраїнських та Міжнародних. За результатами участі у турнірах та чемпіонатах Тарутинські спортсмени досягли значних результатів, вихованці Тарутинської ДЮСШ за минулий рік мають 19 нагород за І місце, 16 – за ІІ місце, 39 – за ІІІ місце. 

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.