Апаратна нарада Тарутинської селищної ради

Друк

31 липня 2023 року Тарутинський селищний голова Сава Чернєв провів апаратну нараду з керівниками КНП «Тарутинський ЦПМСД» та «Тарутинська центральна лікарня». У нараді також взяли участь секретар селищної ради Анетта Куракова, секретар виконкому селищної ради Олена Абрамова та заступник селищного голови Олени Сілоч.

У ході апаратної наради були заслухані інформації керівників КНП та структурних підрозділів щодо проведеної роботи у підпорядкованих структурах за звітній період та окреслені завдання на поточний тиждень.

Усі комунальні підприємства, відділи та управління селищної ради працюють у штатному режимі.

Заклади охорони здоров’я здійснюють прийом, діагностику та лікування хворих. В Тарутинській центральній лікарні розгорнуто пункт благодійної допомоги по видачі медичних препаратів пацієнтам. З 7 серпня по 7 вересня 2023 року  на поточний ремонт закривається хірургічне відділення центральної лікарні. У цей період хворі будуть направлятися на лікування до хірургічного відділення КНП «Арцизька центральна опорна лікарня».

З метою організації надання медичної допомоги пацієнтам на місцях в липні місяці в амбулаторіях сімейної медицини селищ Серпневе та Березине проведений прийом населення лікарями-спеціалістами, а саме: акушер-гінекологом, кардіологом, неврологом. Найближчим часом такий же прийом буде проведений в с.Виноградівка.

За інформацією відділу економіки, інвестицій та сільського господарства в сільгосппідприємствах Тарутинської громади завершилось збирання ранніх зернових культур.

Спеціалісти сектору з питань цивільного захисту,  оборонної роботи, взаємодії з  правоохоронними органами та охорони праці поінформували, що за останні 2 тижні на території Тарутинської громади сталося 13 пожеж, на 3 з яких виїжджали працівники КУ місцева пожежна охорона «Серпневе». Горіли суха рослинність, стерня та сміття. Причина пожеж – людська недбалість.

Для збереження природного різноманіття ландшафтів, генофонду тваринного і рослинного світу, підтримання загального екологічного балансу на території Тарутинської територіальної громади планується створення ботанічного заказника загальнодержавного значення «Підгірне».

В закладах освіти Тарутинської громади триває підготовка до нового навчального року. Проводяться заходи за проектом «Активні парки – локації здорової України». Отримана гуманітарна допомога у вигляді канцелярських наборів для школярів від Болградської РВА в рамках Проекту «Комплексне реагування на надзвичайні ситуації для задоволення потреб дітей, батьків та опікунів, які постраждали від збройного конфлікту в Україні».

Під час апаратної наради були обговорені і інші важливі питання із забезпечення життєдіяльності територіальної громади. Селищний голова звернув увагу на належну підготовку соціальних закладів та об’єктів інфраструктури до осінньо-зимового періоду, а також надав ряд доручень керівникам комунальних підприємств та структурних підрозділів.

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.