КНП «Тарутинська центральна лікарня» інформує

Друк

Комунальне некомерційне підприємство «Тарутинська центральна лікарня» має договір із НСЗУ на пакет “Медична допомога при пологах”.

Українки, які мешкають в будь-якій точці України, можуть розраховувати на безоплатні пологи в нашому медичному закладі. Така медична допомога покривається Програмою медичних гарантій. НСЗУ сплачує понад 15 тис. грн за пологи.

Кваліфіковану медичну допомогу при пологах можуть надати лише в закладах, які мають договір із НСЗУ. Адже в договорі прописані вимоги до наявності лікарів певних спеціалізацій, обладнання, проведення лабораторних і інструментальних досліджень тощо.

Отримати медичну послугу безоплатно можна як без направлення – за самозверненням чи за доставлення бригадою екстеної медичної допомоги так і маючи направлення.

ℹ️ Для породіллі безоплатними в межах пакету є такі послуги:

◼сама медична допомога із забезпеченням умов для проведення партнерських пологів;

◼ведення ускладнених пологів із застосуванням акушерських інтервенцій;

◼ургентний або плановий кесарів розтин;

◼зниження відчуття болю у жінки. Зокрема, епідуральної аналгезії;

◼лабораторні дослідження 24/7. Інструментальні дослідження (УЗД, КТГ, ЕКГ тощо);

◼інтенсивна терапія;

◼надання психологічної підтримки;

◼харчування жінок в умовах стаціонару тощо.

Доводимо до вашого відома,що для подальшого укладення договору з НСЗУ є вимога по кількості пологів на рік. Наразі вимога складає 168 пологів. З початку 2023 року в КНП «Тарутинська ЦЛ» народилося 49 дітей.  Це дуже мало… і з такою ж подальшою перспективою є ризик не укладання договору із подальшим закриттям роддому. Тому закликаємо мешканок отримувати медичні послуги саме в Тарутинській ЦЛ.

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.