В Тарутинській селищній раді відбулась апаратна нарада

Друк

10 липня 2023 року Тарутинський селищний голова Сава Чернєв провів апаратну нараду з керівниками комунальних некомерційних підприємств та структурних підрозділів селищної ради за участю секретаря селищної ради Анетти Куракової та заступника селищного голови Олени Сілоч.

Керівники підприємств та підрозділів доповіли про стан справ у підпорядкованих структурах.

Тарутинським центром первинної медико-санітарної допомоги за останні два тижні було прийнято 2581 мешканців ОТГ, у т.ч. 545 дітей. Здійснено 4 виїзди сімейними лікарями для надання медичної допомоги населенню громади, прийнята 51 особа. В денних стаціонарах проведена 101 процедура. Продовжується проведення цитологічних досліджень та вакцинація населення проти коронавірусної хвороби.

В Тарутинській центральній лікарні розгорнуто денний стаціонар на 12 ліжок )у разі необхідності є можливість збільшити кількість ліжок). В паліативному відділенні за рахунок спонсорської допомоги проводиться ремонт санітарної кімнати. Протягом тижня на стаціонарне лікування до відділень Тарутинської лікарні госпіталізовано 84 хворих, виписано – 65; народилось  2 дітей.

В сільськогосподарських підприємствах та фермерських господарствах громади продовжується збір ранніх зернових та зернобобових культур. Деякі господарства приступили до збору врожаю ярових культур.

З метою забезпечення протипожежного захисту врожаю 2023 на території Тарутинської селищної ради робочою групою у складі: представників Болградського РУ ГУ ДСНС, відділення поліції №2 Болградського РВП, працівників Тарутинської селищної ради, старост старостинських округів здійснений комісійний огляд місць збирання, зберігання та переробки нового врожаю у сільськогосподарських підприємствах громади.

За підсумками обласного етапу Всеукраїнського конкурсу юних натуралістів «Природа мати» троє учнів Петрівського ліцею нагороджені дипломами ІІІ ступеня. Відділом освіти, молоді та спорту оновлюються дані в інформаційній системі управління освіти. Вирішується питання щодо облаштування укриття в Лужанській школі.

Закладами культури Тарутинської громади проводяться заходи щодо вшанування пам’яті загиблих військовослужбовців, збереження традицій та обрядів українського народу та з нагоди професійних свят.

Під час апаратної наради також були обговорені інші питання соціального захисту населення, житлово-комунальної та фінансової сфер.

У ході апаратної наради Тарутинським селищним головою надано ряд рекомендацій та доручень керівникам КНП та структурних підрозділів селищної ради. Селищний голова акцентував увагу керівників на виконанні доручень.

 

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.