Тарутинська селищна рада бере участь в новому етапі проекту «Розвиток спроможності в управлінні соціальними закладами та наданні соціальних послуг»

Друк

Сьогодні територіальний центр соціального обслуговування (Дом престарілих) Тарутинської селищної ради отримав набори стійкості: засоби догляду, гігієни та домедичної допомоги.

У передачі допомоги взяли участь: секретар Тарутинської селищної ради Анетта Куракова, начальник відділу соціального захисту селищної ради Ганна Стоянова, керівник територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Тетяна Єпурі.

Набори стійкості надані в межах проекту «Розвиток спроможності в управлінні соціальними закладами та наданні соціальних послуг», який реалізується МБФ «Карітас України» завдяки Програмі ЄС «Міцні регіони – спеціальна програма підтримки України», що співфінансується Європейським Союзом та Федеральним Міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (ВМZ) та впроваджується Gesellschaft fur internationale Zusammenarbeit (GIZ).

Дякуємо проєкту  «Програма ЄС «Міцні регіони – спеціальна програма підтримки України» та благодійному фонду «Карітас.Одеса» за систематичну та таку важливу підтримку!

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.