Тарутинський селищний голова провів виїзний прийом громадян в с.Ярове

Друк

З метою сприяння жителям громади у вирішенні їх нагальних питань за місцем проживання Тарутинський селищний голова Сава Чернєв 8 лютого 2023 року провів виїзний прийом громадян в с.Ярове за участю секретаря виконавчого комітету селищної ради Олени Абрамової, начальника відділу соціального захисту населення Ганни Стоянової, старости Ярівського старостинського округу Петра Кічука.

Під час прийому до селищного голови звернулось десять мешканців с. Ярове. Звернення місцевих жителів стосувалися призначення надання матеріальної допомоги, державної допомоги сім’ям з дітьми, оформлення документів щодо права власності, земельні питання, придбання для Ярівського ліцею теннісних столів, роботи ДРАГСу.

У ході виїзного прийому було надано вичерпні відповіді на більшість питань, по інших - дані доручення керівникам відповідних структурних підрозділів. Жодне із звернень не залишилося без уваги. Виконання доручень селищним головою взято на особистий контроль.

За результатами прийому громадян селищний голова провів робочі зустрічі з керівниками відповідних служб з метою визначення шляхів вирішення проблемних питань.

Одним із питань, з яким часто звертаються мешканці громади до Тарутинського селищного голови є несвоєчасне надання послуг з державної реєстрації актів цивільного стану. У зв’язку з тим, що Тарутинський ДРАЦС не є структурним підрозділом Тарутинської селищної ради, на даний час вивчається питання щодо надання відповідних послуг уповноваженими особами Тарутинської селищної ради.


Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.