Тарутинська громада попрощалась з Олександром Зеленим

Друк

Сьогодні, 3 лютого в селище Березине Тарутинської громади віддали шану та провели в останню путь Олександра Зеленого (16.01.1985 – 29.03.2022).

Молодший сержант Олександр Зелений загинув поблизу населеного пункту Олександрівка Херсонського району Херсонської області за свободу та незалежність нашої країни.

Народився Олександр в селі Новоукраїнське Миколаївскої області.  З 2014 року воював в зоні АТО. Після закінчення контракту приїхав в смт Березине та одружився.

Коли Україна знов опинилась у небезпеці, 24 лютого 2022 року Олександр Зелений був призваний на військову службу по мобілізації. Він служив командиром гранатометного відділення протитанкового взводу механізованого батальону.

Саша був доброю та чуйною людиною. У нього було багато друзів, похресники. Всі, хто його знав, відгукуються про нього, як про дуже позитивну людину. З ним легко було спілкуватися. Він був веселим, любив шуткувати. Добра посмішка не сходила з його лиця.

Під час прощання з воїном начальник відділу культури та туризму Тарутинської селищної ради Ніна Шишкова висловила найщиріші співчуття рідним і близьким Олександра від імені голови селищної ради, від депутатського корпусу та від усіх мешканців Тарутинської громади.

Всі присутні хвилиною мовчання вшанували мужнього воїна-захисника, який віддав життя, не зрадивши Батьківщині та Присязі.

Боротьба за незалежність та мир коштує нам життів багатьох тисяч найкращих представників нації, памятаймо про це!

За нашу свободу гинуть Герої. Вічна їм слава та Царство Небесне!

Герої не вмирають! Вони будуть жити в наших серцях!

Слава Україні!

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.