Відбулося чергове засідання виконавчого комітету Тарутинської селищної ради

Друк

Під головуванням Тарутинського селищного голови Cави Чернєва 27 жовтня 2022 року відбулося чергове засідання виконавчого комітету Тарутинської селищної ради.

На засіданні виконкому було розглянуто 22 питання порядку денного.

Членами виконкому схвалений звіт про виконання  рішення Тарутинської селищної ради від 24 грудня 2021 року №1586-VІІІ «Про місцевий бюджет Тарутинської селищної ради на 2022 рік» за 9 місяців 2022 року, заслухані: питання про діяльність психологічної служби у системі освіти, інформацію щодо організації проведення засідання опікунської ради з питань захисту прав повнолітніх осіб, які за станом здоров’я не можуть самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки

Виконкомом прийняті рішення про надання матеріальної допомоги 22 мешканцям Тарутинської громади на лікування і проведення післяопераційної реабілітації та особам, що перебувають у складних життєвих обставинах і скрутному матеріальному становищі. Також прийнято окреме рішення про надання матеріальної допомоги 87 учасникам антитерористичної операції та операції об’єднаних сил у сумі 1,5 тис. грн. кожному з нагоди відзначення Дня захисників і захисниць України.

Начальник служби у справах дітей Л.Тануркова доповіла з питань щодо захисту прав та інтересів дітей.

Окрім того, розглянуто ряд питань у сфері житлово-комунального господарства та затверджені розрахунки по відшкодуванню різниці між розміром тарифу на послуги з централізованого водопостачання, водовідведення та вивозу рідких побутових відходів і розміром економічно-обґрунтованих витрат на їх надання населенню комунальними підприємствами.

З усіх розглянутих питань прийняті відповідні рішення.

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.