Спільне засідання постійних комісій селищної ради

Друк

В рамках підготовки до пленарного засідання чергової 27 сесії Тарутинської селищної ради, 25 жовтня 2022 року відбулося спільне засідання постійних комісій селищної ради: з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики та регламенту, з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва, з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту, комісії з гуманітарних питань.

У роботі комісій взяли участь: селищний голова Сава Чернєв, секретар селищної ради Анетта Куракова, начальники відділів апарату та виконавчих органів селищної ради, керівники комунальних некомерційних підприємств.

Доповідачі детально зупинилися на кожному проєкті рішення, що винесені на сесію. Депутати підтримали ряд питань у сфері охорони здоров’я, освіти, щодо передачі майна, надання матеріальної допомоги мешканцям громади, внесення змін та доповнень до бюджету селищної ради на 2022 рік, затвердили акти приймання-передачі матеріальних цінностей та інші питання. Всього на спільному засіданні депутати розглянули 20 питань порядку денного сесії.

Усі розглянуті питання рекомендовані депутатськими комісіями до розгляду на пленарному засіданні 27 черговій сесії Тарутинської селищної ради, проведення якої відбудеться 28 жовтня 2022 року.

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.