Співробітники благодійної  організації «Solidarités International» відвідали Тарутинську громаду

Друк

5 жовтня 2022 року співробітники благодійної  організації «Solidarités International» відвідали Тарутинську громаду.

«Solidarités International» - французька благодійна організація, яка існує з 80-х років минулого століття та діє практично у всіх гарячих точках світу. Спектр надання допомоги благодійної організації дуже широкий: від ремонту приміщень та будівель для ВПО і евакуйованих до надання продуктових наборів.

В Тарутинській селищній раді відбулася зустріч  секретаря Тарутинської селищної ради Анетти Куракової зі співробітниками «Solidarités International».

Представники організації були ознайомлені з потребами громади щодо забезпечення внутрішньо переміщених і евакуйованих осіб продуктами харчування та речами першої необхідності. Предметом обговорення також було питання співпраці громадської організації з Тарутинською селищною радою щодо надання допомоги іншим соціально вразливим групам населення: пенсіонерам, багатодітним сім’ям, інвалідам, сім’ям, що опинились в скрутних життєвих обставинах.

Благодійною організацією будуть вивчені можливості надання різнопланової допомоги Тарутинській громаді.

Міжнародна спільнота не залишається осторонь української біди і все більше компаній та організацій прагнуть проявити свою солідарність. Тарутинська селищна рада сподівається на плідну співпрацю з благодійною  організацією «Solidarités International».

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.