Робота закладів освіти громади

Друк

Головне під час навчання та роботи в закладах освіти в теперішній час – це життя та здоров’я учасників освітнього процесу, тому перша вимога – це їхня безпека. 

Днями закінчилися ремонтні роботи із облаштування укриття в Петрівському ліцеї. Таким чином, в Тарутинській громаді ще один заклад освіти буде працювати в очному режимі. Укриття розраховано на 135 осіб (кількість учнів 125). Заклад очікує акт на дозвіл роботи ліцею, який видає Болградська військова адміністрація після перевірки укриття відповідною комісією. Ремонтні роботи в укритті Петрівського ліцею проведені за рахунок спонсорських коштів.

Станом на 5 жовтня 2022 року в Тарутинській громаді очною формою навчання охоплено  4 заклади освіти, де навчається 240  учнів. За змішаною формою навчаються 687 учнів Тарутинського ліцею. Очно працюють 4 заклади дошкільної освіти.

Ведуться роботи з облаштування укриття Красненського ліцею, залишилось облаштувати другий вихід. Укриття розраховано на 150 осіб, кількість учнів – 140. Після завершення робіт заплановано проводити навчання в Красненському ліцеї у очному режимі.

Питання щодо роботи ЗЗСО громади перебуває на постійному контролі керівництва Тарутинської селищної ради.

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.