16 серпня відбулось засідання постійних комісій Тарутинської селищної ради

Друк

Протягом двох місяців в Тарутинській селищній територіальній громаді проходило громадське обговорення щодо перейменування об’єктів топоніміки (вулиць, провулків, тощо), які пов’язані з державою-агресором чи історією російської імперії та СРСР та не відповідають стандартам української мови.

Під час громадського обговорення проводився збір підписів від мешканців вулиць, які перейменовуються та за результатами більшості голосів визначалася нова назва вулиці.

 З метою підведення підсумків громадських обговорень та прийняття рішень селищною радою та її виконавчим комітетом 16.08.2022року відбулося сумісне засідання депутатів селищної ради, членів виконавчого комітету селищної ради, представників громадськості Тарутинської територіальної громади та за участю секретаря селищної ради Куракової А., секретаря виконавчого комітету Абрамової О. з цього питання.

Прийняті рішення будуть розміщені на офіційному сайті Тарутинської селищної ради та направлені до Одеської регіональної філії державного підприємства «Національні інформаційні системи» для внесення відповідних змін до словників Державного реєстру речових прав на нерухоме майно. 

 

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.