17 серпня 2022 року відбулося позачергове засідання виконавчого комітету селищної ради

Друк

       Члени виконавчого комітету розглянули нагальні питання життєдіяльності Тарутинської громади.

        Виконавчий комітет погодив проєкт рішення щодо перейменування об’єктів топоніміки (вулиць, провулків, тощо) Тарутинської селищної територіальної громади, назви яких пов’язані з державою агресором чи історією російської імперії та СРСР.

Попередньо протягом 2-х місяців в Тарутинській селищній територіальній громаді проходило громадське обговорення щодо перейменування об’єктів топоніміки (вулиць, провулків, тощо), які пов’язані з державою-агресором чи історією російської імперії та СРСР та не відповідають стандартам української мови.

Під час громадського обговорення проводився збір підписів від мешканців вулиць, які перейменовуються та за результатами більшості голосів визначалася нова назва вулиці.

З метою підведення підсумків громадських обговорень та прийняття рішень селищною радою та її виконавчим комітетом відбулося сумісне засідання депутатів селищної ради, членів виконавчого комітету селищної ради, представників громадськості Тарутинської територіальної громади з цього питання.

       У ході засідання також прийнято рішення «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Тарутинської селищної ради від 24 лютого 2022 року №359 «Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна».

       Начальник юридичного відділу селищної ради Дарія Топал представила на погодження членів виконкому проєкт рішення «Про видачу дубліката свідоцтва про право власності на нерухоме майно».

          З усіх розглянутих питань прийняті відповідні рішення, з якими можна ознайомитися на сайті Тарутинської селищної ради в розділі «Виконком ради».

 

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.