Сертифікація вчителів – 2022

Друк

19 липня 2022 року на базі КУ «Тарутинський центр професійного розвитку педагогічних працівників» з метою заохочення педагогічних працівників у сертифікації 2022 відбулася онлайн-зустріч з експертами, сертифікованими вчителями  та вчителями початкових класів Тарутинської селищної ради у формі засідання круглого столу за темою «Сертифікація-2022».

Учасники активно взяли участь у обговоренні таких питань, як:

  • Сертифікація – оцінка професійної діяльності вчителя. Реалії. Перспективи. Пропозиції.
  • історія успіху: шлях від сертифікації до ролі експерта. Обмін досвідом.
  • сертифікація – стимул, мотивація, заохочення.

Власним досвідом успішного проходження сертифікації поділилися з присутніми учасники сертифікації: Ковбасюк О.В. (Тарутинський ліцей), Манастирли С.Ф. ( Підгірненський ліцей), Накай Н.М. (Березинський ліцей).

Педагоги поділилися враженнями та мотивували колег пройти цим шляхом. В своїх виступах відзначили, що сертифікація додала впевненості у власних силах, визнання серед колег та керівництва. Як говорять педагоги: «Сертифікація – це ще один крок до пізнання себе, удосконалення своєї роботи та невимірна мотивація до нових звершень». Вони розвіяли їхні побоювання та закликали вірити у власні сили.

Присутні були ознайомлені з процедурою реєстрації та переліком документів, які необхідно підготувати на Сертифікацію-2022.
Хоча сертифікація наразі є добровільною, однак варто пам’ятати, що вона дає нові можливості для розвитку і самовираження, дає впевненість в своїх знаннях і можливостях, умінні презентувати свої здобутки і, головне, – надихає рухатись вперед, не зупиняючись на досягнутому.

Бажаємо усім подальшої продуктивної роботи, творчої наснаги та міцного здоров’я!

А вчителям, які планують брати участь у Сертифікації: «Вірте, пробуйте і у вас все вийде!»

КУ «Тарутинський центр професійного розвитку педагогічних працівників» готовий до підтримки та співпраці!

 

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.