Робоча нарада в селищній раді

Друк

Селищний голова Сава Чернєв провів робочу нараду зі спеціалістами фінансового управління, відділу земельних ресурсів та юридичного відділу селищної ради за участю заступника голови з питань діяльності виконавчих органів у сфері економіки та бюджету Олени Сілоч.

У ході наради обговорено ряд питань з земельних відносин. Так, спеціалістами відділу земельних ресурсів доведено інформацію щодо проведеної роботи по укладеним договорам та додатковим угодам з метою збільшення орендної плати за земельні ділянки. За інформацією встановлено, що робота виконана майже у повному обсязі. З орендарями, з якими не досягнуто домовленостей, вирішено продовжити проведення відповідної роботи та завершити її до 15 червня.   

Начальником відділу доходів фінансового управління селищної ради Валентиною Ковальчук доведена інформація щодо стану сплати орендної плати за земельні ділянки у 2022р. Встановлено, що деякими орендарями не сплачується у повному обсязі відповідна орендна плата. Запропоновано фінансовому управлінню постійно проводити роботу щодо забезпечення надходжень від орендної плати від усіх землекористувачів. Підготовлений лист до старост селищ та сіл громади про надання інформації щодо осіб, які обробляють земельні ділянки без договорів або без правовстановлюючих документів з метою створення умов для унеможливлення безоплатного використання землі в громаді.

Надано доручення юридичному відділу селищної ради проводити відповідну роботу з орендарями земельних ділянок, якими не сплачується орендна плата та у разі необхідності вжити крайні міри – звернутися з позивом до суду.

Усі запропоновані заходи вживаються з метою забезпечення достатнім фінансовим ресурсом потреби громади, у тому числі потреби територіальної оборони та підтримку внутрішньо переміщених осіб.

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.