У Тарутинській селищній раді відбулася апаратна нарада

Друк

Сьогодні, 24 травня в Тарутинській селищній раді відбулась чергова апаратна нарада під керівництвом голови громади Сави Чернєва. У нараді взяли участь заступники селищного голови та керівники комунальних підприємств і структурних підрозділів селищної ради.

Заклади охорони здоров’я громади працюють у звичайному режимі: здійснюють прийом, діагностику та лікування хворих. За минулий тиждень до Тарутинської центральної лікарні госпіталізовано 61 особу, виписано – 67; народилося 2 дітей. До лікарні за медичною допомогою звернувся 21 переселенець, з них 8 госпіталізовані. Запаси кисню в лікарні у повному об’ємі. Від Одеської обласної бази спеціального медичного постачання та Одеської обласної дитячої клінічної лікарні ЦЛ отримала вироби медичного призначення та медикаменти.

За наданням первинної медико-санітарної допомоги до Тарутинського ЦПМСД за період з 16 по 21 травня звернулося 1235 чол., у тому числі 11 внутрішньо-переміщених осіб. У денному стаціонарі проліковано 80 чол. Проводиться вакцинація населення проти коронавірусної хвороби. Т.в.о. директора КНП «Тарутинський ЦПМСД» звернула увагу на те, що населення громади максимально охоплено обслуговуванням сімейними лікарями та робота у цьому напрямку триває.

Спеціалістами відділу соціального захисту населення продовжується реєстрація внутрішньо переміщених осіб, оформлюються субсидії та допомога сім’ям з дітьми. Селищний голова відзначив роботу спеціалістів відділу, які з великою відповідальністю відносяться до виконання своїх обов’язків.

Протягом минулого тижня 18 біженців та мешканців громади, які опинились в складних життєвих обставинах, отримали продукти харчування та засоби особистої гігієни.

Закладами освіти і культури громади проводяться заходи з вшанування традицій українського народу та здобутків національної культури.

До 7 червня 2022 року триває етап підтвердження участі випускників загальноосвітніх шкіл  у складанні національного мультипредметного тесту.

Закладами соціальної сфери громади активно проводиться підготовка до нового опалювального сезону. Триває заготівля дров для ФАПів, дитячих садків, загальноосвітніх шкіл, закладів культури.

У ході наради селищний голова Сава Чернєв надав ряд доручень і рекомендацій керівникам структурних підрозділів та звернув увагу на обов’язковість їх виконання.

 

 

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.