Чергове засідання виконавчого комітету селищної ради

Друк

         Сьогодні відбулося чергове засідання виконавчого комітету Тарутинської селищної ради під головуванням секретаря виконкому Олени Абрамової.

         Під час засідання було розглянуто 15 питань порядку денного, серед яких: про схвалення звіту про виконання рішення Тарутинської селищної ради від 24 грудня 2021 року №1586-VІІІ «Про місцевий бюджет Тарутинської селищної ради на 2022 рік» за І квартал 2022 року; про роботу Тарутинського селищного центру соціальних служб з сім’ями, які опинились в складних життєвих обставинах; про визначення місця проживання малолітньої дитини; про взяття на квартирний облік дитини-сироти.  

        Крім того були внесені зміни до складу адміністративної комісії та комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Тарутинської селищної ради на час воєнного стану в Україні.

       Також розглянуті питання щодо затвердження розрахунку по відшкодуванню різниці між розміром тарифу на послуги з централізованого водопостачання, водовідведення та вивозу рідких побутових відходів і розміром економічно-обґрунтованих витрат на їх надання населенню комунальних підприємств «ВУЖКГ», «Рівненський», ««Побутовець», «Джерело» «Сількомунгосп» «Лейпциг».

       З усіх питань порядку денного прийняті рішення, які відповідно до регламенту будуть оприлюднені на офіційному веб-сайті селищної ради.

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.