Бережімо громадське майно!

Друк

Шановні мешканці та гості селища Тарутине! Вкотре звертаємося до вас з проханням підтримання чистоти у селищі та збереження  громадського майна, яке повинне служити потребам жителів громади в проведенні змістовного дозвілля чи відпочинку.

Дуже часто у нашому селищі трапляються випадки умисного псування лавок для відпочинку, урн для сміття, огорож та іншого майна. На минулому тижні в парку були вкрадені декілька урн, пошкоджена лавка в центрі селища. Тож, доводиться витрачати чимало зусиль і коштів на відновлення та приведення їх до належного стану. 

Як правило дії по умисному пошкодженню громадського майна вчиняються з хуліганських спонукань. Слід пам’ятати, що за такі дії відповідно до Кримінального кодексу України передбачена кримінальна відповідальність. Крім того, громадське майно було закуплено та встановлено за кошти платників податків Тарутинської громади, тобто за наші з вами кошти, і ремонтують його за ці ж самі кошти.

Для всіх жителів нашої громади основним повинне стати усвідомлення необхідності збереження громадського майна та бережливого ставлення до нього!

Хочеться також звернути увагу мешканців і гостей селища на дотримання санітарного стану, не розкидати обгортки, порошні пляшки, недопалки, лузгу від насіння, що дуже часто можна побачити біля лавок у парку та в центрі селища. Ми ж усі хочемо жити в гарних умовах, щоб всюди було чисто та охайно. Усім подобається, коли поважають їх труд. Так, чому деякі з жителів не поважають труд працівників з благоустрою?

Пам’ятаймо, ніхто, окрім нас самих, не зможе нам створити затишок і порядок, а відтак, і хороший настрій усім, котрі люблять і шанують своє рідне селище чи село. Давайте збережемо свою маленьку батьківщину, для себе та своїх дітей, як справжні господарі!

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.