Шановні мешканці та гості Тарутинської громади!

Друк

Шановні мешканці та гості Тарутинської громади!

        Наближається одне з найважливіших свят українського народу – Воскресіння Христове - свято, що дарує нам надію на перемогу світла над темрявою.

        До свята в усіх населених пунктах Тарутинської громади працівниками з благоустрою селищної ради, працівниками підприємств і організацій, а також мешканцями громади проведено чимало робіт з весняного прибирання та благоустрою територій. Наші селища та села стали кращими, затишними і приємними, вони нібито причепурилися до свята.

        Щоб порадувати  жителів та гостей смт Тарутине  у наш складний час було закуплено понад 100 вазонів квітів. Вони висаджені в центрі селища та ними прикрашена ілюмінаційна арка, яка буде працювати у вихідні дні.

      Тарутинська громада є нашою спільною великою домівкою. А у власному домі ми завжди наводимо лад, підтримуємо чистоту і порядок. Тож, поважаймо працю інших людей, які старанно працювали, робили все те, щоб чистими та охайними були вулиці і парки, щоб нам було приємно пройтись рідними місцями, щоб милували око гарні квіти не тільки навесні, а й влітку та в восени.

      Пам’ятайте! Чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять, не ламають, не шкодять!

    

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.