Весняні роботи з благоустрою в Тарутинській громаді

Друк

    Стало доброю традицією весною напередодні Великодня проводити роботи з благоустрою, прибирання та озеленення прилеглих територій у всіх населених пунктах громади. Наведення ладу біля осель, на вулицях, в скверах та парках на ділі доводить, що мешканці наших сіл та селищ дбають про навколишнє середовище.

     Так, у Малоярославецькому Другому, Вільненському, Виноградівському, Рівненському та Ярівському старостинських округах спільними зусиллями працівників з благоустрою, спеціалістів селищної ради, працівників закладів освіти, культури, ФАПів проводяться прибирання центральних частин сіл, вулиць, парків, дитячих майданчиків, зупинок транспорту, кладовищ.  Розчищені чагарники, зібране та вивезене сміття,  побілені дерева та бордюри, висаджені дерева і квіти.

      Роботи з прибирання територій будуть продовжені наступними днями.

      Кожен з мешканців та гостей нашої громади має розуміти, що чистота місця, де він перебуває, залежить саме від нього. Тому подбаємо про чистоту навколо себе, не будемо сторонніми спостерігачами! Адже підтримання чистоти та порядку – це запорука здоров’я людей і краси нашого краю!

 

 

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.