Відбулася апаратна нарада Тарутинської селищної ради

Друк

     Сьогодні селищний голова Сава Чернєв провів апаратну нараду Тарутинської селищної ради, в якій взяли участь: заступники селищного голови, керівники некомерційних комунальних підприємств та структурних підрозділів селищної ради.

       Усі підприємства та заклади Тарутинської громади працюють у штатному режимі.

       Протягом тижня на стаціонарне лікування до відділень КНП «Тарутинська центральна лікарня" госпіталізовано 45 хворих, виписано – 48 чол.; народилося 3 дітей. У інфекційному відділені на стаціонарному лікуванні перебувають 5 чол. хворих на СОVID-19 (на минулому тижні з діагнозом  СОVID-19 був 1 хворий). Проведений та підключений підземний кисневий трубопровід від кисневої станції до лікувального корпусу. В лікарні є необхідний запас медичного рідкого кисню та кисню у балонах.

      У всіх амбулаторіях та ФАПах КНП «Тарутинський центр первинної медико-санітарної допомоги" за минулий тиждень прийнято 1106 чол. Активізована робота виїзної бригади з вакцинації. Вакциновано протягом тижня 144 чол., з них: першу дозу отримали 50 чол., другу – 30, бустерну – 62. Проводиться робота щодо заключення декларацій з сімейними лікарями внутрішньо переміщених осіб та взяття на облік ВПО з рідкісними захворюваннями.

       Відділом соціального захисту селищної ради здійснюється прийом вимушених переселенців та оформлення відповідних документів цих громадян для надання допомоги і підтримки.

       Заклади освіти Тарутинської громади активно долучилися до проведення флешмобу в соціальних мережах «З Україною в серці!». Департаментом освіти і науки Одеської військової адміністрації надані рекомендації щодо закінчення навчального року до 31 травня 2022 року. Щодо проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2022 році випускники цього року будуть складати один мультипредметний тест з трьох предметів: української мови, математики та історії України.

       Закладами культури громади проведені тематичні заходи на тему: «Буча – точка неповернення… не забудемо, не пробачимо». В Тарутинському селищному Будинку культури відновили роботу гуртки художньої самодіяльності, в яких активну участь беруть діти вимушених переселенців. Учні Тарутинської музичної школи беруть активну участь у обласних конкурсах, переможцями яких стали Ніка Ольшанська, Ксенія Дам’ян, Софія Куруч, Рада Урсу ( ІІ місце) та Надія Донєва (ІІІ місце).

       В громаду продовжує поступати гуманітарна допомога для військовослужбовців, загону територіальної оборони, внутрішньо-переміщених осіб та мешканців громади, які перебувають у складних життєвих обставин. Надання допомоги нужденним буде продовжено.

       Підводячи підсумки апаратної наради селищний голова звернув увагу керівників структурних підрозділів щодо проведення прибирання на прилеглих територіях біля адміністративних будівель та на закріплених територіях.

 

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.