Щира подяка за допомогу!

Друк

У наш нелегкий час спротиву України російській агресії є чимало людей, які сприймають чужі проблеми як свої. Багато мешканців Тарутинської громади та колективів закладів і підприємств  долучилися до підтримки військовослужбовців, територіальної оборони, тимчасово переміщених осіб, людей, що опинились в складних життєвих обставинах.

Колективи навчально-виховних комплексів смт Березине, с.Рівне, с.Ярове, с.Малоярославець Перший, Петрівського Будинку культури заготовили для наших захисників вареники, пельмені, млинці, домашню лапшу.

Населення громади продовжує надавати допомогу продуктами харчування, одягом і грошима. Кожен у міру своїх можливостей. Серед наших благодійників: Анна Недашковська, Анатолій Гуцан з смт Тарутине, Петро Жеріт, Євген Бардук, Дмитро Чиканчи з с.Ярове, СФГ «Янтар» та багато інших мешканців громади, керівники та колективи.

Тарутинська селищна рада висловлює велику вдячність усім, хто долучився  до надання благодійної та гуманітарної допомоги за ваше розуміння, добро та підтримку.

Перемога буде за нами!

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.