Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиці Терешкової на вулицю Миру в смт Березине

Друк

 

Тарутинська селищна рада інформує про початок проведення громадського обговорення пропозиції  щодо перейменування вулиці Терешкової на вулицю Миру в смт Березине та запрошує усіх бажаючих долучитись до обговорення даного питання.

Організатор громадського обговорення – Тарутинська селищна рада.

Зауваження та пропозиції подаються протягом 60 календарних днів з моменту оприлюднення цього повідомлення на поштову адресу: вул. Красна, буд. 201, смт Тарутине, Болградський район, Одеська область, 68500 та на електронну пошту селищної ради tarutinops@gmail.com, або за телефоном: (04847) 3-23-88.

Громадське обговорення заплановано провести у формі консультацій з громадськістю на офіційному веб-сайті Тарутинської селищної ради, зборів та зустрічей з жителями смт Березине в строк до 12 вересня 2021 року. Про час і місце проведення зборів та зустрічей буде повідомлено додатково шляхом розміщення повідомлення  на веб-сайті селищної ради та в громадських місцях смт Березине.

Відповідальними особами за проведення громадського обговорення є  секретар виконавчого комітету Тарутинської селищної ради Абрамова Олена Михайлівна  та староста смт  Березине Сіваєв Сергій Іванович.

Результати громадського обговорення будуть оприлюднені на офіційному сайті Тарутинської селищної ради в строк до  20 вересня 2021 року.

 

Підстава: розпорядження селищного голови від 02.07.2021 № 162-ОД «Про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиці Терешкової на вулицю Миру в смт Березине»

Bookmark the Постійне посилання.

Залишити відповідь