В СЕЛИЩНІЙ РАДІ ВІДБУЛАСЬ АПАРАТНА НАРАДА

Друк

Сьогодні, під керівництвом Сави Чернєва, Тарутинського селищного голови відбулась апаратна нарада за участю секретаря селищної ради Анетти Куракової, заступника селищного голови Олени Сілоч, секретаря виконавчого комітету селищної ради Олени Абрамової, керівників комунальних некомерційних підприємств та структурних підрозділів.

Під час апаратної наради керівники поінформували про основні напрямки діяльності підпорядкованих структур за минулий період, виокремили проблемні питання у відповідних галузях й шляхи їх вирішення та визначили пріоритети на поточний тиждень.

Усі підприємства, установи та відділи селищної ради працюють у штатному режимі.

На лікуванні у стаціонарних відділеннях Тарутинської центральної лікарні перебувають 143 хворих. За звітній період лікарня отримала гуманітарну допомогу від Департаменту охорони здоров’я Одеської ОВА, благодійних фондів «Шляхетна справа» та «100% життя» у вигляді медикаментів, функціональних ліжок, також компенсоване паливо - 100л бензину. На минулому тижні відбулась робоча поїздка генерального директора КНП Ірини Пулєвої до м.Херсон з метою пошуку кадрів.

За два останні тижні медичними працівниками центру надання первинної медико-санітарної допомоги здійснено 11 виїздів мобільної медичної бригади у складі сімейних лікарів та медичних сестер  для надання медичної допомоги населенню. Під час виїздів прийнято 150 мешканців громади, з них - 74 дитини. Одеська обласна організація Товариства Червоного Хреста України забезпечує  мобільну медичну бригаду автомобілем, паливом та медикаментами.

Службою у справах дітей здійснюються заходи щодо захисту прав та інтересів дітей, проводяться профілактичні рейди по населеним пунктам громади.

Селищний центр соціальних служб здійснює супровід сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах, та інших соціально незахищених категорій населення.

В селищні раді створений сектор з питань ветеранської політики, спеціалістами якого надаються консультації військовослужбовцям, ветеранам та їх родинам.

В рамках проекту «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги» шкільні команди Тарутинської громади взяли участь у районних змаганнях з футзалу та волейболу серед дівчат і хлопців. У змаганнях юнаків команда Тарутинського ліцею «Хитра лисиця» посіла 3 місце серед 7 команд Болградського району. Серед закладів освіти громади проходять змагання І етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл"("Джура").

За підсумками обласного етапу Міжнародного конкурсу еколого-валеологічної спрямованості «Квітка буття» 7 робіт учнів Петрівського ліцею та Ярівської гімназії отримали дипломи ІІ та ІІІ ступенів. У конкурсі «Юний дослідник» обласного рівня 6 учнів Підгірненського, Серпневського, Рівненського та Тарутинського ліцеїв нагороджені дипломами І,ІІ та ІІІ ступенів.

Окрім цього, на апаратній нарада обговорили нагальні питання соціального захисту, житлово-комунального господарства, пожежної безпеки, економіки, сільського господарства, культури та фінансів.

У ході апаратної наради Тарутинським селищним головою надані відповідні доручення відповідальним особам за різними напрямками роботи.

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.